Cat de mult costa viza pentru America?

Solicitanţii de vize, inclusiv copiii, trebuie să achite o taxă nerambursabilă şi netransferabilă de solicitare a vizei, cunoscută şi sub denumirea de taxa MRV, înainte de a solicita efectiv viza temporară. Taxa de solicitare a vizei se va achita indiferent dacă viza este sau nu eliberată și este în valoare de 160 USD echivalentul in RON

Serviciul de pregătire a cererilor de viză GTS este de 190 de lei (tva inclus). Dacă cumpărați biletul de avion de la agenție serviciul va costa doar 135 de lei (tva inclus).

Ce este inclus in pret?

Instrucțiuni în vederea completării formularului obligatoriu pentru viza americană  DS-160.

Programarea interviului la Ambasada Statelor Unite ale Americii.

Consultație completă a tuturor documentelor necesare aplicării conform profilului dumneavoastra.

Organizarea expedierii de întoarcere a pașaportului la unul din oficiile TNT din țară.

Cum se solicita o viză în SUA?

Documentele pentru o viză turistică pentru Statele Unite vor fi depuse la unul din birourile GTS din țară. Prezentarea trebuie să fie personală, cu excepția cazurilor în care se solicită viză pentru o familie sau un grup de persoane.

Ce documente și informații necesare pentru a completa formularul DS-160 și planificarea interviului și ce trebuie să știți?

 

Atunci când aplicați pentru o viză turistică în unul din birourile GTS, ar trebui să aveți la dispoziție:

1. O copie a chitantei pentru taxa consulară plătită pentru o viză americană la orice Banca BRD- taxa este de 160 USD, echivalentul in RON și nu se rambursează. Pentru a fi plătit, trebuie să vizitați adresa: http://www.ustraveldocs.com/ro_ro/ro-niv-paymentinfo.asp și să tipăriți avizul de plată. Taxa se achită numerar la bancă în baza Avizului de Plată Valid (Aviz printat în aceeași zi). Dacă aveți dificultăți la deschiderea link-ului și printarea avizului, îl puteți obține  la un birou GTS.

 

2. Pașaport simplu electronic valabil – Nu există o perioadă minimă de valabilitate de la data plecării din țară.

 

3. Fotografie atât în format electronic cât și fizic:

Imprimată pe hârtie fotografică, mată sau lucioasă, color.

Dimensiunea fotografiei de 5 x 5 cm ; Dimensiunea feţei cuprinsă ȋntre 2,5 şi 3,5 cm de la bărbie până la vârful capului.

Mai recentă de 6 luni, pentru a fi cât mai apropiată de trăsăturile actuale.

Pe fundal alb, fara ochelari de vedere.

Cu privirea direct spre cameră şi faţa vizibilă ȋn totalitate.

Ce documente trebuie prezentate la consulatul american?

Confirmarea printată în limba engleză a formularului DS-160.

Confirmarea printată a scrisorii de programare.

Pașaport actual și toate pașapoartele vechi.

Toate celelalte documente prezentate de GTS conform instrucțiunilor de la consulat.

Este necesar să apar personal la interviu?

Toţi solicitanţii de vize temporare trebuie să se prezinte la Ambasadă pentru interviu. Există doar câteva excepţii – Copiii cu vârsta sub 14 ani si solicitanţii de viză cu vârsta de 80 de ani sau mai mult. Este important să știți când vă planificați călătoria spre SUA, de obicei, disponibilitatea dăților libere pentru interviu este de la 1 la 4 săptămâni.

În cât timp este viza gata și cât timp este valabilă?

2-3 zile lucrătoare reprezintă durata standard pentru vizualizarea documentelor și stabilirea vizei în pașaport după interviul de aprobare. În unele cazuri, având o examinare aprofundată poate să dureze în medie 30 de zile. Valabilitatea vizei este determinată de consulul intervievatorului. Formularul de cerere nu implică alegerea duratei de către solicitant.

Ce este viza SUA?

Viza SUA este un autocolant care este plasat pe pagină în pașaport. Pe acesta sunt indicate datele la care puteți intra în Statele Unite. Când ajungeţi la punctul de intrare, Ofiţerul Serviciului Vamal şi de Protecţie a Frontierei din Statele Unite, care procesează intrarea dumneavoastră, va stabili perioada de timp în care puteţi rămâne în ţară. Rețineți că decizia de a acorda sau de a refuza o viză este în întregime responsabilitatea consulului cu care susțineți interviul. GTS oferă informații maxime despre documentele necesare pentru a se aplica și pentru a spori posibilitatea obținerii unei vize.

Cum vine pasaportul tau?

Pașaportul va fi trimis de consulatul American după aplicarea vizei. Livrarea este făcută de compania de curierat TNT la sediul central din orașul pe care îl alegeți în momentul în care faceți programarea pentru interviu. Livrarea unui pașaport nu implica un cost doar dacă doriți livrarea pașaportului la adresa dumneavoastra, veți plăti o taxă de curierat către TNT.

Pentru mai multe detalii completati formularul de mai jos:

Nume

Email

Telefon

Mesaj

Contacteaza-ne direct!

021 313 45 45